OPSEŽNA AKCIJA AUSTRIJSKE POLICIJE ZBOG SRBINA! U lajvu PRETIO UBISTVOM, specijalci uspeli da ga savladaju - u potrazi učestvovali i helikopteri

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 08:14

OPSEŽNA AKCIJA AUSTRIJSKE POLICIJE ZBOG SRBINA! U "lajvu" PRETIO UBISTVOM, specijalci uspeli da ga savladaju - u potrazi učestvovali i helikopteri

Državljanin Srbije (34), koji je pretio ubistvom uživo preko društvenih mreža, uhapšen je u Beču, a u opsežnoj akciji hapšenja učestvovao je i helikopter, kao i specijalne jedinice.

Kako piše Heute, 34-godišnji državljanin Srbije pretio je ubistvom 38-godišnjaku putem prenosa uživo na društvenim mrežama zbog navodnog vređanja i zlostavljanja.

Kako bi potkrepio svoju pretnju, od druge osobe na snimku zatražio je pištolj i zapretio da će otići >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na kućnu adresu 38-godišnjaka kako bi izvršio tu pretnju.

Optuženi je navodno i ranije više puta odlazio u kuću 38-godišnjaka i tamo mu pretio.

Tokom akcije u koju je bio uključen i policijski helikopter, policijski službenici austrijske specijalne jedinice WEGA uhapsili su osumnjičenoge u blizini stana 38-godišnjaka.

On kod sebe nije imao vatreno oružje. On je priznao ono što mu se stavlja na teret, ali je objasnio da je samo hteo da uplaši 38-godišnjaka. Nakon policijskog saslušanja odveden je u zatvor po nalogu državnog tužilaštva u Beču.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

DRŽAVLJANINA SRBIJE UHAPSILI AUSTRIJSKI SPECIJALCI Pretio ubistvom drugom muškarcu preko društvenih mreža

Izvor: Blic, 15.Apr.2023

Državljanin Srbije (34), koji je pretio ubistvom uživo preko društvenih mreža, uhapšen je u Beču, a u opsežnoj akciji hapšenja učestvovao je i helikopter, kao i specijalne jedinice.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.