OPSEDNUTA TROLOVIMA: Poseduje 3000 lutaka, ima čak i Trol svetilište

Izvor: Kurir, 09.Maj.2013, 21:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPSEDNUTA TROLOVIMA: Poseduje 3000 lutaka, ima čak i Trol svetilište

Svake nedelje ona odvoji barem četiri dana kako bi išla po buvljacima, pijacama i raznoraznim radnjama u potrazi za lutkama trolova u nadi da će uvećati svoju kolekciju

SAD - Mišel Kerins (38) toliko je opsednuta trolovima da poseduje u svojoj kolekciji ima čak 3000 lutaka, a poseduje i jedinstveno "Trol svetilište".

Njena opsesija sa trolovima je počela kada je imala samo 10 godina. Svake nedelje ona odvoji barem četiri dana >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << kako bi išla po buvljacima, pijacama i raznoraznim radnjama u potrazi za lutkama trolova u nadi da će uvećati svoju kolekciju.

Ova instruktorka gimnastike svakog dana provodi i po nekoliko sati u svom "Trol svetilištu". Njen muž baš i nema mnogo razumevanja za ovaj neobičan hobi. Ipak, Mišel ume često da se obuče u kostim trola kako bi flertovala sa svojim dragim.

http://www.youtube.com/watch?v=TqOJ-KdtZio

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.