OPOZICIJI SAM PONUDIO RAZGOVORE PRE SEDAM DANA Predsednik otkrio istinu: Niko se nije javio, a evo i zbog čega

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Jun.2023, 22:32

"OPOZICIJI SAM PONUDIO RAZGOVORE PRE SEDAM DANA" Predsednik otkrio istinu: Niko se nije javio, a evo i zbog čega

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić gost je u emisiji "Prva tema" na TV Prva, gde govori o najaktuelnijim temama.

Kako je rekao, on mora da se bavi svim pitanjima u zemlji, od škole, preko vojske i policije, apsolutno svega.

- Ponudio sam razgovore (predstavnicima opozicije) još pre sedam dana. Znate li ko se javio? Niko se nije javio za te razgovore. Oni se plaše reakcije na društvenim mrežama zato što su neodgovorni - kaže Vučić.

On postavlja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pitanje opoziciji - šta ustvari hoćete?

- Ako ne možemo da pričamo na racionalan način, šta onda ostaje. Sa jedne strane imate dobrovoljne davaoce tuđe krvi, koji neće u Rudare, ali na Autokomandi hoće. A neko treći mora da se bori i ponaša za normalnu Srbiju, za onu koja ne želi rat, ali takođe ne želi ni da preda nacionalne interese. Nažalost, u eri društvenih mreža imate dva ekstrema, i ona normalnost u sredini ostaje ogoljena, jel sve smete biti samo ne pristojni i racionalni. I šta god uradio i kako god, nikada ne bi bilo dovoljno dobro - kazao je predsednik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.