OPOZICIJA POPUSTILA Vučić o žestokim pritiscima na našu zemlju: Radi se na tome da se UNIŠTI normalna Srbija (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2022, 19:12

"OPOZICIJA POPUSTILA" Vučić o žestokim pritiscima na našu zemlju: Radi se na tome da se UNIŠTI normalna Srbija (VIDEO)

Vučić je ukazao na to da se radi na tome da se uništi normalna, pristojna i racionalna Srbija.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom današnjeg gostovanja na Prvoj televiziji govorio o velikim pritiscima na našu zemlju nakon izbijanja sukoba u Ukrajini.

- Izdržali smo teške i brojne pritiske. Opozicija je govorila da ću posle izbora popustiti i odmah uvesti sankcije a zapravo su oni popustili - rekao je predsednik.

270 DANA NEVIĐENIH >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << PRITISAKA A VUČIĆEVA POLITIKA I DALJE STOJI!

Vučić o politici osude napada na Ukrajinu a neuvođenju sankcija Rusiji:

"Izdržali smo teške i brojne pritiske! Opozicija je govorila da ću posle izbora popustiti i odmah uvesti sankcije a zapravo su oni popustili!" pic.twitter.com/eLCyyxHzcC

— Detektor laži (@LaziDetektor) November 20, 2022

Srbija se nalazi pod velikim pritiscima i zbog borbe za Kosovo i Metohiju, i Vučić je istakao da se Srbi ne vraćaju u institucije, već žele da spreče pakleni Kurtijev plan da njegovi Srbi treba da priznaju da postoji tzv. kosovska vojska, da ukinu duplu većinu i da kažu da nema potrebe za ZSO, objasnio je Vučić.

- Posle toga bi Priština rekla da se Srbi saglasili sa time da ne bude ZSO - kazao je predsednik.

Takođe, plan je bio da se raspišu novi izbori na severu Kosova i Metohije.

On je ukazao na to da se radi na tome da se uništi normalna, pristojna i racionalna Srbija.

Vučić je rekao da je dan posle napadan zbog toga što su se Srbi vratili u odmetničku skupštinu u Prištini, a prethodno su isti koji ga napadaju vodili kampanju da oni koji su dobili jedan odsto glasova treba da uđu u istu.

Rekao je da čim su Aljbin Kurti i Rada Trajković "graknuli" protiv toga, nema potrebe da bilo kome objašnjava da se radi o dobrom potezu Srba sa Kosova i Metohije.

On kaže da Priština ne časi časa kako bi raspisala nove izbore.

- Kako stvari danas stoje, apsolutno sam siguran da će Srpska lista bojkotovati te izbore. Naravno, biće izloženi pritisku - upozorio je predsednik.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.