OPOZICIJA DOTAKLA DNO: Predstavnik Miloša Jovanovića govori na skupu na kom se vijori zastava euromajdana (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Dec.2023, 16:23

OPOZICIJA DOTAKLA DNO: Predstavnik Miloša Jovanovića govori na skupu na kom se vijori zastava euromajdana (FOTO)

Glas za Jovanovića bio je glas za Srbiju protiv nasilja

Predstavnik lidera Demokratske Stranke Srbije, Miloša Jovanovića, govori na skupu u Beogradu na kom se vijori zastava euromajdana.

Da je glas za Miloša Jovanovića bio glas i za Đilasa, govori i to da je na današnjem skupu Đilasovog ProGlasa govorio kandidat Miloša Jovanovića - Vladimir Štimac a u publici se vijori zastava koja poziva na Majdan u Srbiji!

PREDSTAVNIK MILOŠA JOVANOVIĆA >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << GOVORI NA SKUPU NA KOM SE VIJORI ZASTAVA EUROMAJDANA!

Da je glas za Miloša Jovanovića bio glas i za Đilasa, govori i to da je na današnjem skupu Đilasovog ProGlasa govorio kandidat Miloša Jovanovića - Vladimir Štimac a u publici se vijori zastava… pic.twitter.com/T85oZTj2cC

— Detektor laži (@LaziDetektor) December 30, 2023

Izvor: Srbija Danas/Novosti

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.