OPLJAČKAO PRODAVNICU KORISTEĆI PIŠTOLJ ZA VIDEO-IGRE: Policajci nisu mogli da poveruju šta su pronašli kod lopova (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2023, 23:07

OPLJAČKAO PRODAVNICU KORISTEĆI PIŠTOLJ ZA VIDEO-IGRE: Policajci nisu mogli da poveruju šta su pronašli kod lopova (VIDEO)

Jedan muškarac osumnjičen je da je opljačkao prodavnicu u Južnoj Karolini koristeći pištolj za video-igre.

Policija je saopštila da je jedan mladić opljačkao prodavnicu tako što je radnicima pokazao da ima pištolj za pojasom za koji se ispostavilo da je bio deo kompleta za igranje video-igara na Nintendu.

On je osumnjičen da je iskoristio pištolj za Nintendo da bi uplašio prodavca i od njega iznudio tri stotine dolara.

Dejvid >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Džozef Dalesandro, star dvadeset i pet godina, uhapšen je nakon incidenta koji se dogodio u jednoj prodavnici u gradu Šaronu u Južnoj Karolini.

Svedoci su policiji kasnije ispričali da je ušao u prodavnicu sa maskom na licu, perikom i kapuljačom preko glave.

On je od prodavca tražio novac pokazujući mu pištolj koji mu je bio za pojasom i za koji se kasnije ispostavilo da je u pitanju bio lažan.

Policija je pronašla Dalesandra na obližnjem parkingu. Sa sobom je još uvek imao lažni pištolj.

- Osumnjičeni je priveden i zadržan u pritvoru – stoji u policijskom saopštenju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.