OPLJAČKAN NAŠ LEGENDARNI PEVAČ: Lopovi odneli harmoniku, zlatnu medalju i 500.000 dinara

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 11:39

OPLJAČKAN NAŠ LEGENDARNI PEVAČ: Lopovi odneli harmoniku, zlatnu medalju i 500.000 dinara

Policija traga za počiniocima.

Porodična kuća Novice Negovanovića bila je preksinoć na meti pljačkaša koji su iz njegove kuće u Adranima odneli sve vredne stvari.

- Bili smo svi u kući supruga je gledala televizor u prizemlju, a ja i deca smo bili na spratu. Upali su kroz prozor sa zadnje strane kuće u sobu i odneli sve vredno što smo imali - kaže Novica.

- Oko pola miliona dinara koje sam dobio za autorkse honorare i harmoniku od koje se nisam >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << decenijama razdvajao. Ukrali su mi i zlatnu medalju koju sam dobio od predsednika države za zasluge za narod. Svi smo u šoku - priča Negovanović.

Inače, kamere na Ibarskoj magistrali snimile su trojicu razbojnika i četvoro parkiranih automobila kojima su odneli plen.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.