OPLJAČKALI RADNJU, ALI UBRZO ZAŽALILI: Lopove nakon KRAĐE u Svilajncu oteli i TUKLI?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2019, 23:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPLJAČKALI RADNJU, ALI UBRZO ZAŽALILI: Lopove nakon KRAĐE u Svilajncu oteli i TUKLI?!

Okružno javno tužilaštvo u Despotovcu odredilo je zadržavanje Dušanu S. (28), Nemanji Lj. (35), Vladimiru M. (35) i Filipu B. (25), svi iz Svilajnca.

Dušan S, Nemanja Lj, Vladimir M. i Filip B. sumnjiče se da su upotrebom sile uvukli oštećene u vozilo i odvezli ih do magacina prodavnice boje i lakova, gde su ih tri sata držali zatvorene i zadali im više udaraca rukama i nogama po glavi i telu, nanevši im teške telesne povrede, navodi se u saopštenju policije.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Do nasilja je, kako se navodi, došlo jer su Nikola Đ. (18) i maloletni Marko A., obojica iz Svilajnca, opljačkali prodavnicu kalova, koja pripada osumnjičenom Nemanji L.

On je dva dana posle navodne pljačke sreo ispred hotela Topoljar u Svilajncu Dušana S, koji je odmah izvadio kaiš iz pantalona i maloletnog M. A. vezao za ruku, a zatim pozvao telefonom ostale osumnjičene, piše u saopštenju.

Oštećeni su, inače, lica koja su poznata policiji kao izvršioci više krivičnih dela teških krađa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.