OPLELA SAM PO DRŽAVI ČOVEKU U AVIONU, ne znajući da je on PREMIJER! Doživela je najneprijatnije iskustvo zbog, kako sama kaže, predugog jezika

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 19:50

"OPLELA SAM PO DRŽAVI ČOVEKU U AVIONU, ne znajući da je on PREMIJER!" Doživela je najneprijatnije iskustvo zbog, kako sama kaže, "predugog jezika"

Putnica biznis klase ostala je zatečena nakon što je shvatila da ju je neobavezno ćaskanje dovelo u neprijatnu situaciju.

TikTokerka "Millie" putovala je od Samoe do Fidžija biznis klasom, i tom prilikom upustila se u razgovor sa nepoznatom ženom koja je na letu bila sa suprugom. Ono što nije znala jeste da je on ustvari bio premijer Fidžija, te je tokom neobaveznog ćaskanja sa njegovom ženom kritikovala sistem zemlje. Tom prilikom, premijer je menjao izraz lica, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a Mile je saznala tek kasnije ko je i šta je on, kao i zbog čega je na momente imao ljutit izraz lica.

Ovu priču koju je podelila na Tiktoku, nazvala je najboljom pričom na celom svetu.

"Letim poslovnom klasom od Samoe do Fidžija i jedina sam osoba u biznis klasi sa ovim divnim parom pored sebe“, započela je ona.

Iako je primetila da su muškarac i njegova žena lepo obučeni i da imaju dosta nakita na sebi, nije mnogo razmišljala o tome.

"Tamo sam, pijuckam šampanjac… i ja i ona postajemo brbljave. Ona takođe pije šampanjac."

Njih dve se upoznaju, pri čemu Mili otkriva da je iz Australije, a žena pored nje sa Fidžija.

"Bila sam kao: ’O moj Bože, bila sam tamo toliko puta zbog posla i zdravstveni sistem je tako srceparajući.

"Potom sam nastavila, narednih pola sata do 40 minuta, samo da pričam koliko je traumatičan njihov zdravstveni sistem, i koliko je tužan, i šta sam doživela, govoreći: 'Ne razumem kako možemo da dozvolimo ljudi da žive ovako.

Njen muž sluša, nije baš srećan, ali sluša.", priča ona.

Tada je doživela šok života. Naime, stjuardese su prišle paru i tražile da se slikaju sa njima.

"U tom trenutku, pomislila sam:„ Ko je ovaj čovek? Zašto se slikaju sa njim? Imajte na umu, ceo ovaj razgovor koji sam vodila sa njegovom ženom, on ne želi da bude deo njega. Hladno me gleda kao da sam ga nervirala.",rekla je ona.

Konačno, kada su se spremali da slete, Mili je skupila hrabrost da pita ženu ko je njen muž.

Nakon što je ćutao oko jednog minuta, muž je ustao i otkrio da je on premijer Fidžija.

"Premijer zemlje o kojoj sam upravo 45 minuta pričala o tome koliko je loš njen zdravstveni sistem“, rekla je.

Mili je završila snimak priznajući da se „još uvek nije oporavila“ od groznog iskustva.

Sa druge strane, pratioci su međutim, mislili da je to bila uspešna interakcija.

"Pravo u oči onome ko je trebao to da čuje! S razlogom ste stavljeni na taj let sa njima“, prokomentarisala je jedna osoba. „Morao je to da čuje, tako da se ne stidite“, složio se drugi. Istina ponekad boli. Dobar posao“, napisao je treći.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.