OPKOLILI FABRIČKI KRUG, PA PROVALILI UNUTRA Kurtijevi specijalci upali u fabriku alata u Zubinom Potoku (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2023, 07:49

"OPKOLILI FABRIČKI KRUG, PA PROVALILI UNUTRA" Kurtijevi specijalci upali u fabriku alata u Zubinom Potoku (VIDEO)

U trenutku upada u fabrici nije bilo radnika, jer je ona u stečaju.

Ne prestaju provokacije Prištine po severu Kosova i Metohije. Specijalci tzv. Kosovske policije upali su juče u zgradu alata "Lola" u Zubinom Potoku.

Samo dan nakon što je generalni sekretar NATO Jens Stoltenberg poručio da je za svaku akciju specijalnih jedinica tzv. kosovske policije na severu Kosova neophodna koordinacija sa KFOR-om, Kurtijevi specijalci juče su upali u fabriku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << alata "Lola" u Zubinom Potoku, zajedno sa pripadnicima tzv. kosovske Agencije za privatizaciju, a posle više od sata provedenog u objektu na ogradu su postavili obaveštenje da je ulaz zabranjen. Kako se saznaje, cilj je da se ona oduzime od srpskih radnika.

- Specijalci, njih nekoliko desetina s dugim cevima, prvo su opkolili fabrički krug i provalili unutra, a onda su službenici agencije verovatno popisivali mašine i sve što su zatekli - ispričali su očevici upada.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.