OPET NE MOŽEMO NA CETINJE, A DA PROBAMO U BAHMUTU? Knežević prokomentarisao novi skandal u Crnoj Gori

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Apr.2023, 17:54

"OPET NE MOŽEMO NA CETINJE, A DA PROBAMO U BAHMUTU?" Knežević prokomentarisao novi skandal u Crnoj Gori

Knežević prokometarisao vest da će inaguracija predsednika biti u Podgorici.

Jedan od lidera DF Milan Knežević komentarisao je vesti da inauguracija novog predsednika Crne Gore neće biti na Cetinju, već u Skupštini Crne Gore.

- Znači opet ne možemo na Cetinje, a da probamo u Bahmutu? Ja ću zamoliti Putina, a Dritan neka zamoli Zelenskog. Dako nam učine toliko. Zaslužio je Jakov, pomirio je Crnu Goru - napisao je Milan Knežević na Tviteru.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />Inauguracija novog predsednika Crne Gore Jakova Milatovića 20. maja biće održana u Podgorici, najverovatnije u Skupštini Crne Gore, pišu mediji u Crnoj Gori.

Tradicija da šef države polaže zakletvu u Prestonici, čime stupa na dužnost, ove godine bi se time promeniila zbog procene policije da bi Milatović mogao biti ugrožen na Cetinju od ekstremističkih struktura.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.