OPET KORPA?!

Izvor: Kurir, 20.Apr.2008, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OPET KORPA?!

Dvomesečna veza glumačkog para pred raskidom zbog žestoke svađe

Mlade zvezde serije "Premijer", glumica Mirka Vasiljević i njen kolega i dečko Viktor Savić posvađali su se zbog Mirkinog insistiranja da više vremena provode zajedno, što je ozbiljno ugrozilo njihovu dvomesečnu vezu, saznaje Kurir iz dobro obaveštenog izvora bliskog popularnom paru.

Naime, pošto glumica već izvestan period ne snima tu seriju i ne viđa svog dragog često, odmah mu je zamerila >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zbog toga što se sve ređe viđaju, insistirajući da više vremena provode zajedno. Česte nesuglasice po tom pitanju dovele su do svađe koja bi mogla da rezultira raskidom romanse, kaže naš izvor i dodaje:

- Dvadesetčetvorogodišnji glumac je svojoj lepšoj polovini, inače maloletnoj Mirki, "objasnio" da mu je ona u glavi i kada se ne viđaju često i da nema potrebe da pravi dramu oko trivijalnih stvari. Glumac je svojoj dragoj obrazložio da nema razloga da bude nerazumna i da je dobro što se ne viđaju češće kako ne bi došlo do prezasićenja, što Mirka nije baš najbolje primila, te je njihov odnos poprilično zahladneo - zaključuje naš sagovornik insistirajući na anonimnosti.

Kako bismo proverili verodostojnost našeg izvora, pozvali smo glavne aktere ljubavne priče, koji su inače poznati kao teški na rečima, pa tako ni ovoga puta nisu bili otvoreni za priču.

Mirka Vasiljević nam je rekla:

- Zaista već deset dana ne snimam seriju, a što se tiče mog privatnog života, ne želim da ga komentarišem.

Ni Viktor Savić nije bio raspoložen za komentar kada smo ga pozvali:

- Moj privatni život je moja stvar, pa ću komentare zadržati za sebe.

Podsećanja radi, o vezi između Viktora i Mirke pričalo se i 2005. godine, a golupčići su se ponovo zbližili lane, dok su radili na pripremi predstave "Aladin i čarobna lampa", da bi se konačno i smuvali krajem februara ove godine, što govori da stara ljubav zaborava nema.

Bilo kako bilo, ostaje nam da vidimo da li će glumački par prevazići trenutnu krizu ili će staviti tačku na ljubavnu vezu.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.