OPEKAO SAM SE, ZNAČI DA RADE ODLIČAN POSAO Predsednik Vučić doživeo nezgodu tokom obilaska fabrike u Čačku (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jun.2020, 12:29

"OPEKAO SAM SE, ZNAČI DA RADE ODLIČAN POSAO" Predsednik Vučić doživeo nezgodu tokom obilaska fabrike u Čačku (FOTO)

Tokom obilaska pogona Vučić se opekao

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić posetio je danas Čačak, gde je prisustvovao obeležavanju početka proizvodnje nove fabrike "Vorwerk&Sohn" grupe u Srbiji. Tokom obilaska pogona Vučić je dodirnuo jedan od delova koji se proizvodi, pa se tom prilikom opekao, jer nije imao zaštitu.

Međutim, problem je ubrzo rešen sa flašom hladne vode, pa je predsednik nastavio sa obilaskom bez većih problema.

Srbija se gradi! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Veliki dan za Čačak! Živela Srbija! 🇷🇸

A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav) on Jun 16, 2020 at 2:20am PDT

- Evo vidite, poštovani narode, ovo sam se ja ispekao u fabrici "Vorwek". To je dobar signal, znači da će da prave odličan posao. To mi se desilo na još jednom mestu, pa je ta fabrika postala jedna od pet najboljih - rekao je Vučić nakon otvaranja fabrike "Vorwek" u Čačku i male nezgode koju je tom prilikom doživeo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.