OPASNA PRETNJA IRANA: Naš savet Amerikancima je da odmah prekinu rat u Gazi, inače će skupo platiti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2023, 00:56

OPASNA PRETNJA IRANA: "Naš savet Amerikancima je da odmah prekinu rat u Gazi, inače će skupo platiti!"

Iran optužuje SAD da su vojno uključene u konflikt

Iran je poručio da će SAD "skupo platiti" ukoliko Vašington ne implementira prekid vatre u Gazi, rekao je večeras ministar odbrane Irana Mohamed-Reza Aštiani, prenela je poluzvanična agencija Tasnim.

- Naš savet Amerikancima je da odmah prekinu rat u Gazi i implementiraju prekid vatre, inače će skupo platiti - poručio je Aštiani.

Nakon smrtonosnog napada Hamasa na jug Izraela 7. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oktobra, Izrael je snažno odgovorio napadima na Pojas Gaze, kako bi porazio Hamas. Iran smatra da su SAD "vojno uključene" u konflikt. Amerika se na glasanju Generalne skupštine Ujedinjenih nacija izjasnila da je protiv humanitarnog primirja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.