ONO ŠTO ONI RADE UBIJA NAŠU ZEMLJU Premijerka Brnabić o opsesiji opozicionih medija Vučićem: Vrše psihički teror nad predsednikom

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Apr.2023, 22:19

"ONO ŠTO ONI RADE UBIJA NAŠU ZEMLJU" Premijerka Brnabić o opsesiji opozicionih medija Vučićem: Vrše psihički teror nad predsednikom

Gosti "Hit Tvita" na TV Pink su premijerka Srbije Ana Brnabić, Ivan Radovanović, novinar i advokat Toma Fila.

Nakon što je pušten tvit premijerke o lažima tajkunskih medija na račun predsednika Srbije Aleksandra Vučića, premijerka Ana Brnabić kaže da je njima smetala i ta statistika koju je objavila.

- Ja mislim da je to moj posao. Moj posao je da Srbija ide napred, da se poslovi završavaju - ocenila je premijerka i upitala šta je cilj pomenute strane. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Moj posao je da pokažem svo licemerje, jer sutra kad pročitaju laž objavljenu u tim medijima, neko će se zamisliti - dodala je.

Brnabić je rekla da se oni ponašaju kao da su moralne gromade i da se ne bave novinarstvom, već da štite interese jednog tajkuna koji želi da se bavi politikom da bi mogao da dođe na vlast opet mogao da krade.

- Ono što oni rade ubija našu zemlju... Napadajte, ali nemojte da lažete. Na primer, meni se ne sviđa kako piše Pečat, ali oni imaju svoje principe. U onom što pročitate u Danasu, nema principa. Njihova uređivačka politika zavisi samo od onog što radi vlast, njihovo je samo da rade suprotno - navela je premijerka.

Premijerka je zatim pokazala naslovne strane na kojima se napada Danilo, sin predsednika Vučića i istakla da se tako vrši psihički teror nad predsednikom.

Brnabić je zatim pokazala intervju sa Danijelom Smitom, zapravo anonimnim albanskim lobistom, a koji je naknadno obrisan.

- Naravno da ja time treba da se bavim i boriću se jer ovakve stvari ubijaju našu zemlju. Ne smeta mi napad, smetaju mi laži - istakla je Brnabić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.