ONI su SAVRŠEN tandem! Zajedno prolaze kroz SVE AVANTURE, a na društvenim mrežama zarađuju BOGATSTVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Feb.2020, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ONI su SAVRŠEN tandem! Zajedno prolaze kroz SVE AVANTURE, a na društvenim mrežama zarađuju BOGATSTVO!

Veliki prijatelji sada su poslovni partneri.

Momak po imenu Džej Džej Još sažalio se 2016. godine nad sudbinom napuštenog mačka i odlučio da ga udomi. Nije ni sanjao da će to biti početak divnog prijateljstva koji je doneo mnogo avantura i poslovnog uspeha.

- Sajmona sam uzeo na jednom od svojih putovanja. Tada nisam zamišljao da bih mogao da imam ljubimca. Kada smo se prvi put sreli, nije bio prijateljski raspoložen. Negodovao je kada sam pokušao da mu se >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << približim.

Ipak, mačak se vrlo brzo privikao na pažnju prijatelja, a Još ga je vodio sa sobom tokom svojih putovanja.

- Živimo u planinama Kolorada. Želeo sam da ga naviknem na otvoreni prostor, pa sam ga vodio svuda sa sobom - navodi Još.

Iste godine Još je počeo da objavljuje svoje snimke i fotografije sa ekspedicija. Simpatični tandem avanturista brzo je postao popularan na socijalnim mrežama.

Adventure time with my love-able furball @backpackingkitty

A post shared by JJ Yosh (@jjyosh) on Nov 11, 2019 at 5:44am PST

Prvi nalog na Instagramu Još je otvorio 2014. godine, dok je radio kao model i glumac. Rapidni skok broja pratilaca dogodio se kada je počeo sa objavama zajedničkih fotografija.

- Sve je krenulo uzlaznom linijom kada se pojavio Sajmon - objašnjava Još i ne krije iznenađenje zbog Sajmonovog uspeha na socijalnim mrežama.

Nalog "Adventure cats" odavno je popularan na Instagramu, a iza identičnog haštaga kriju se stotine hiljada različitih objava sa mačkama u glavnoj ulozi.

Cats need encouragement like us! #laketahoe #adventure #stunts #tiktokcats #foryoupag #viral

♬ original sound - backpackingkitty

Još sada ima mnogo posla, jer fotografiše i snima skoro sve detalje iz avantura u prirodi. Na fotografijama se vidi kako zajedno plivaju, plove kajakom i penju se po stenama u blizini jezera Taho i obali Rio Grande.

Klipovi privlače veliki broj kompanija koje nude različite proizvode i usluge namenjene ljudima i mačkama. Mnogi žele marketinšku saradnju sa Jošom i Sajmonom, a do danas je potpisana veći broj isplatljivih ugovora.

Zajedno imaju oko 2,8 miliona fanova na Instagramu i TikToku. Najpopularniji je kanal @backpackingkitty na TikToku. U marketinškim porukama često se pojavljuju zajedno. Još uspeva da unovči svoje marketinške sposobnosti, a posebno se naplaćuju glumačke veštine tandema avanturista.

I’m snowed in right now!!! There was over three feet of snow that fell in the last two days at my place. This means I can’t leave to go to the gym, so Simon offered to by my weights. So we are doing a workout in the snow today. . . . Picture by @jordanssinger

A post shared by JJ Yosh (@jjyosh) on Nov 27, 2019 at 9:11am PST

Cena fotografije na Instagramu sa ograničenom upotrebom košta najmanje 5.000 dolara. Ukoliko klijent želi da postane eksluzivni partner, moraće da izdvoji od 10.000 do 50.000 dolara u zavisnosti od uslova ugovora. Ugovor koji uključuje snimanje i produkciju može vredeti 60.000 dolara, u zavisnosti od uloženog truda i vremena.

Još je svoju karijeru započeo kao glumac i komercijalni model. Bavio se marketinškim radom, kako bi klijenti pokrili troškove snimanja njegovih startap filmova i dokumentaraca. Sada je direktor studija i zapošljava pet osoba. Godine 2018. shvatio je da su socijalne mreže bolji biznis od klasičnih reklama i glume.

Happy Sunday from Simon and me! It’s snowing yet again!!! The weather here in Colorado just never stops! What did you all do this weekend? Or are doing now? . . . . . . Picture by @jordanssinger

A post shared by JJ Yosh (@jjyosh) on Feb 23, 2020 at 6:32am PST

Najveći broj fanova dolazi sa TikToka, a Još se nada da će neke od njih privući sadržaj koji emituje na YouTube-u. Početkom leta prvi put je počeo da objavljuje fotografije i klipove koji prikazuju njegove i Sajmonove avanture. Popularnost je skočila, a najviše pratilaca imaju na TikToku - 2,1 milion i oko 45 miliona lajkova.

Uživo emituje zajedničke pohode u prirodi preko aplikacije koja pomaže korisnicima da zarade zahvaljujući kreativnosti. Pratioci tokom emitovanja šalju virtuelne "poklone", koristeći TikTok valutu "kovanice". Kreatori sadržaja pretvaraju "poklone" u "dijamante" , a zatim u prave dolare.

My biggest fan is my cat Simon - @backpackingkitty . . I love this cat to Mars and back. This cat has shown me what true love is. So excited for what this new year is to bring. Glad to have my furry best friend by my side through it. . . Who has a bond with their pet friend?

A post shared by JJ Yosh (@jjyosh) on Dec 22, 2019 at 6:52pm PST

Još kaže da trenutno zarađuje malo novca od snimaka uživo, ali dovoljno da obezbedi hranu za sebi i svog prijatelja. Prema njegovim rečima, Sajmon obožava dimljeni losos i tunu.

- Kako drugačije da ga nagradim za ono što radi? Trudim se da budem dobar prema njemu i pružim mu najlepši mogući život - navodi Još.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.