ONI PONIŽAVAJU OVU NACIJU Vučić o predlogu opozicije o novoj zastavi: Hoće sve srpsko da ukinu

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2023, 23:29

"ONI PONIŽAVAJU OVU NACIJU" Vučić o predlogu opozicije o novoj zastavi: Hoće sve srpsko da ukinu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je i o ideji prozapadne opozicije o promeni državnih znamenja Srbije

Predsednik je reagovao na novi predlog zastave koju traži Slobodan Gergiev.

- Njihova ideja je da od Srbije prave Belorusiju. Žele nove simbole. Oni ponižavaju ovu naciju. Oni bi da izvrišu period 1835-1882. godine Knjaževine Srbije u kojoj smo imali našu crveno-plavo-belu trobojku. Smatraju da je ona nastala pod ruskim uticajem, a imali smo je i za vreme komunizma. Hoće zastavu da nam ukinu! Hoće sve srpsko da ukinu! Ne libe se da to otvoreno kažu. To nije naivno, ali će im biti neuspešno, kao i sve drugo - rekao je Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

“Hoće zastavu da nam ukinu, oni ponižavaju našu naciju”: Vučić o sramnom predlogu opozicije

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 13.Jun.2023, 09:23

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vučić govorio je i o ideji prozapadne opozicije o promeni državnih znamenja Srbije. Predsednik je reagovao na novi predlog zastave koju traži Slobodan Gergiev. – Njihova ideja je da od Srbije prave Belorusiju. Žele nove simbole. Oni ponižavaju ovu naciju....

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.