ONI NE POZNAJU DUH IZRAELA, NAŠE BORCE, ISKORENIĆEMO IH! Netanijahu zagrmeo, poručio im da će ih uništiti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 00:58

"ONI NE POZNAJU DUH IZRAELA, NAŠE BORCE, ISKORENIĆEMO IH!" Netanijahu zagrmeo, poručio im da će ih uništiti!

Kako kaže, Izrael će nastaviti borbu

Izraelski premijer Benjamin Netanijahu poručio je danas da teroristički napad u Tel Avivu neće odvratiti Izrael od nastavka borbe protiv terorizma.

- Oni jednostavno ne poznaju duh Izraela, našu vladu, naše građane i borce - rekao je Netanijahu, prenosi Times of Israel.

Kazao je da Odbrambene snage Izraela "završavaju misiju" u Dženinu, nakon dva dana velikih vojnih udara.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
- U ovom trenutku završavamo misiju i mogu da kažem da naša velika akcija u Dženinu nije jednokratna stvar. Nastavićemo da delujemo po potrebi, kako bismo iskorenili terorizam. Nećemo dozvoliti da Dženin ponovo postane leglo terorizma - naveo je Netanijahu.

Najmanje osam osoba je povređeno, od kojih tri teško, u napadu u Tel Avivu kada je napadač Palestinac naleteo na ljude na trotoaru, a zatim izašao i izbo druge.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.