ONI KOJI SE NE VAKCINIŠU RADE PROTIV SEBE I STRUKE: Doktorka Tatjana istakla ko treba da nađe drugi posao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Avg.2021, 09:36

ONI KOJI SE NE VAKCINIŠU RADE PROTIV SEBE I STRUKE: Doktorka Tatjana istakla ko treba da nađe drugi posao!

"Ako zdravstveni radnici ne veruju u struku, onda ne rade posao kako treba"

Zdravstveni radnici, koji se ne vakcinišu protiv korona virusa, rade protiv sebe i svoje struke, a to onda znači da nisu dobri ni lekari ni medicinske sestre, kaže prim. dr Tatjana Radosavljević, pulmolog.

- Ako je vakcina jedino dokazano sredstvo za borbu protiv kovida, a vakicna uopšte jedna od najznačajnijih tekovina medicinske struke i nauke, vi nemate pravo da imate svoje mišljenje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oko toga da li treba da se vakcinišete. Ako zdravstveni radnici ne veruju u struku, onda ne rade posao kako treba i trebalo bi da nađu neki drugi posao koji ne podrazumeva odmaganje ljudima - zaključuje ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.