ONA JE ZLO, NIJE SE TREZNILA Komšije iznele šok detalje o ženi koja je UBILA MUŽA KOD POŽEGE: Nije smeo da pisne od nje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Mar.2024, 23:57

"ONA JE ZLO, NIJE SE TREZNILA" Komšije iznele šok detalje o ženi koja je UBILA MUŽA KOD POŽEGE: Nije smeo da pisne od nje!

Komšije su u šoku nakon što se dogodilo ubistvo.
Žena (45) iz Prijanovića kod Požege uhapšena je juče nakon što je, kako se sumnja, svog muža izbola nasmrt. Kako za "Blic" pričaju meštani,  ona je nesrećnog muškarca usmrtila nakon svađe kuhinjskim nožem.
- Svakodnevno mu je pretila, a na kraju je i uradila to što je naumila. Mi smo mu stalno pričali da beži od nje, žena nije normalna, ali nas nije slušao. Pretila mu je, plašio se - navode uznemirene komšije.
Ističu i da je žen svakodnevno konzumirala alkohol, te ih ne bi čudilo ni da je kobnog dana bila "mortus pijana".
- Ona je zlo, nije se treznila. Napije se i onda ceo svoj bes usmerava ka njemu. On je...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.