ONA JE POMAGALA DA SE KOPA TUNEL DO SUDSKOG DEPOA ! Novi ŠOK detalji afere koja trese Crnu Goru

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2023, 13:31

ONA JE POMAGALA DA SE KOPA TUNEL DO SUDSKOG DEPOA ! Novi ŠOK detalji afere koja trese Crnu Goru

Odmotava se klupko

Policija je identifikovala ženu koja je iznajmila stan iz koga je prokopan tunel do depoa Višeg suda u Podgorici. Kako je saopšteno radi se o Kristini Baćović iz Podgorice čija majka radi kao upravnica sudske pisarnice.

Policija intezivno traga za Kristinom Baćović, iz Podgorice, zbog sumnje da je deo grupe koja je krala dokaze iz sudskog depoa.

- Ona je pre nekoliko dana nestala i za njom se intezivno traga - kazao >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je izvor iz istrage za crnogorske medije i dodao:

- Cela operacija kopanja tunela koštala je više stotina hiljada evra i prema operatvinim podacima organizovao je i finansirao jedan od vođa "kavačkog klana".

Nakon identifikacije žene koja je koristeći lažnu ličnu kartu iznajmila stan policija istražuje da li je ona zloupotrebila i svoju majku koja je upravnik sudske pisarnice.

Za sada nije poznato šta je bio glavni cilj kopanja tunela i šta su od dokaza i zašto ukrali ili kompromitovali.

Podsetimo juče je ministar unutrašnjih poslova Crne Gore, Filip Adžić kazao je da je rešen slučaj obijanja depoa Višeg suda u Podgorici, te da imaju dokaze da su u kopanju tunela učetvovali državljani Srbije.

- Rešili smo slučaj, imamo identifikovana lica koja su iskopala tunel. Većina lica dolazi iz Srbije, imali su pomagače iz Crne Gore - rekao je Adžić na konferenciji za medije.

I naveo da su tunel kopali srpski državljani Milan Marković (53), Veljko Marković, (32), Vladimir Ervić (32), sva torjcai iz Loznice kao i Dejan Jovanović (30).

Inače kako je saopštila podgorička policija svi državljani Srbije su kada je otkriven tunel odmah napustili Crnu Goru.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.