ONA JE FANTASTIČNA, NJU BIH RAZMOTRIO Tramp razmišlja da je izabere za drugu najvažniju osobu u kampanji (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2023, 00:30

"ONA JE FANTASTIČNA, NJU BIH RAZMOTRIO" Tramp razmišlja da je izabere za drugu najvažniju osobu u kampanji (VIDEO)

Za nju ima samo reči hvale

Bivši američki predsednik Donald Tramp nagovestio je da bi mogao da izabere ženu za drugu najvažniju osobu u izbornoj kampanji za predsednika SAD.

- Sviđa mi se taj koncept, ali izabraćemo najbolju osobu. Ali, da, takav koncept mi se dopada - rekao je Tramp u intervju za televiziju NBC.

Tramp, za koga ankete govore da je daleko najveći favorit da bude republikanski kandidat, ranije je hvalio guvernerku Južne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Dakote Kristi Noem, koja mu se pridružila prošle nedelje na republikanskoj akciji prikupljanja sredstava za kampanju, na kojoj su pojedini učesnici držali natpise Tramp-Noem, prenosi Blumberg.

- Sigurno bi i ona bila jedna od osoba koje bih razmotrio - rekao je Tramp o Noem, koju je ranije nazivao ''fantastičnom'' i ''velikom guvernerkom'', piše Blumberg.

Druga najvažnija osoba u kampanji, odnosno ''running mate'', najbliži je saradnik kandidata stranke u izbornoj trci za predsednika, a najbliži saradnik ostaje i nakon izbora, u slučaju da kandidat bude izabran, dodaje američka agencija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.