PRIZNALA UBISTVO! Evo zašto je ubijen penzioner sa Vračara - ovo niko nije očekivao

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 18:04

PRIZNALA UBISTVO! Evo zašto je ubijen penzioner sa Vračara - ovo niko nije očekivao

U Višem javnom tužilaštvu danas je saslušana žena (39) zbog sumnje na svirep način ubila muškarca (70) u njegovom stanu na Vračaru.

U Višem javnom tužilaštvu danas je saslušana žena (39) zbog sumnje da je u noći između 2. i 3. februara na svirep način ubila muškarca (70) u njegovom stanu na Vračaru.

Osumnjičena je saslušanju priznala ubistvo, tvrdeći da je to uradila u samodbrani, jer je kako se nezvanično saznaje, hteo da je siluje preteći >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << joj nožem.

Nakon saslušanja tužilaštvo je predložilo sudiji za prethodni postupak da joj odredi pritvor zbog opasnosti od bekstva, da ne bi uticala na svedoke, da ne bi ponovila krivično delo u kratkom vremenskom periodu i zbog uznemirenja javnosti.

Osumnjičenoj se na teret stavlja krivično delo Teško ubistvo.

Ona je navodno je došla kod njega u stan da čisti, a kada je završila on je od nje zahtevao seksualni odnos, što je ona odbila, nakon čega joj je muškarac zapretio nožem.

Navodno je uspela da dohvati staklenu flašu kisele vode i razbila mu je o glavu.

Nakon toga, ona mu je otela nož i izbola ga.

Nezvanično saznajemo i da je oprala nož i stavila ga sa opranim sudovima pored sudopere.

Kako je navela na saslušanju, navodno je sa sobom ponela samo 2 mobilna telefona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Fatimi određen pritvor zbog sumnje da je ubila starca na Vračaru

Izvor: Blic, 05.Feb.2023

Na predlog Višeg javnog tužilaštva u Beogradu sud je odredio pritvor do 30 dana Fatimi Z. (39) osumnjičenoj da je je u noći između 2. i 3. februara na svirep način ubila D.V. (70) u njegovom stanu na Vračaru.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.