ON JE PRVI PREDSEDNIK KOJI NAS JE OBIŠAO POSLE RATA! Vučić sutra u Pambukovici: Oduševljeni meštani sa nestrpljenjem očekuju susret

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Mar.2024, 22:54

ON JE PRVI PREDSEDNIK KOJI NAS JE OBIŠAO POSLE RATA! Vučić sutra u Pambukovici: Oduševljeni meštani sa nestrpljenjem očekuju susret

Izjava predsednika izazvala je opšte oduševljenje kod meštana sela Pambukovica koji su što pre želeli da mu organizuju doček.

Nakon što je u svom obraćanju predsednik Srbije Aleksandar Vučić spomenuo Pambukovicu, među meštanima ovog sela zavladalo je opšte oduševljenje, pa su tako odlučili da ga pozovu da ih poseti.

Kada je posle sednice SNS-a predsednik Srbije odgovorao na pitanje medija rekao je da je suština koga će da podrži naš narod.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<
"Jel mi važniji Juratović, ili bilo koji seljak iz Pambukovice? Važniji mi je bilo koji seljak iz Pambukovice i trebalo bi da bude svakome u ovoj zemlji".

Ova izjava predsednika izazvala je opšte oduševljenje kod meštana sela Pambukovica koji su što pre želeli da mu organizuju doček. Kako kažu, Vučić je prvi predsednik posle rata koji je bio i obišao njihovo selo.

Kako je najavljeno, predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić posetiće selo Pambukovica, gde će razgovarati sa meštanima, u nedelju, u 11.00 časova, a susretu će prisustvovati i predsednik Republike Srpske Milorad Dodik.

Osim što je ovo selo poznato kao rodno mesto naše fudbalske legende i sadašnjeg predsednika FSS Dragana Džajića, u Pambukovici se nalazio i Mrkšin manastir, jedna od najznačajnijih srpskih srednjovekovnih štamparija.

Podsetimo, Aleksandar Vučić je Pambukovicu posetio 2015. godine kao premijer, kada ga je dočekao i Dragan Džajić, a Vučić je još tada obećao da će "država graditi i druge puteve i da će biti završeni auto-putevi na koje se čeka više od 40 godina", što predstavlja još jedan primer onoga da što je obećano to se i ispuni.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.