ON JE POZVAO POLICIJU I SPREČIO DALJI MASAKR! Vučić: Hvala mu, pokazao je šta znači biti čovek

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 11:38

ON JE POZVAO POLICIJU I SPREČIO DALJI MASAKR! Vučić: Hvala mu, pokazao je šta znači biti čovek

Predsednik Srbije obraća se medijima nakon terorističkog napada u Mladenovcu.

Kako kaže, niko nije siguran, dodaje da u eri društvenih mreža kada u danu imamo 25 intervencija na teritoriji Srbije, zbog neodgovornog ponašanja dece, koja imitiraju monstruma ubicu.

Vučić je zahvalio svim jedinicama MUP-a na požrtvovanosti.

- Naši policajci i službe ne mogu da stignu da pohapse sve, a za svakoga moramo da odgovaramo. Hoću da se zahvalim svim jedinicama >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << MUP i Žandarmeriji, Intraventnoj, UKP, SBPOK, svima koji su noćas imali težak posao, po mraku gonili ubicu, hoću da se zahvalim i taksisti koji je pokazao šta znači biti čovek - rekao je Vučić.

Vučić je zamolio ljude da budu uz svoju državu, i dodao da će država znati da se obračuna sa zlikovcima.

- Pobedićemo kao što smo pobedili sve drugo! Imaćemo snage da pobedimo ovo zlo, da sačuvamo zemlju, a i da to uradimo za one koji su stradali od zločinačke ruke, kao i za ovu divnu dečicu - poručio je predsednik Vučić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.