ON JE KOMADAO SRBIJU NA POŠTANSKOJ MARKI: Ovo je BESRAMNI ALBANAC na čelu pošte Severne Makedonije (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2020, 16:30

ON JE "KOMADAO" SRBIJU NA POŠTANSKOJ MARKI: Ovo je BESRAMNI ALBANAC na čelu pošte Severne Makedonije (FOTO)

Skandal neslućenih razmera, koje su na Dan pobede nad fašizmom priredile Pošte Severne makedonije, sa objavljivanjem poštanske marke na kojoj se nalazi NDH, potresa region.

Iza svega stoji direktor i predsednik Upravnog odbora Ejup Rustemi iz Tetova. On je završio Elektrotehnički fakultet u Tirani, a na mesto direktora došao je sa titulom doktora nauka informatike na Univerzitetu u Tetovu.

Podsetimo, otpravnik poslova ambasade Severne Makedonije pozvan je danas >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Ministarstvo spoljnih poslova Srbije gde će mu biti uručena protestna nota zbog nečuveno skandala makedonske pošte koja je objavila poštansku markicu na kojoj je prikazana Hrvatska o granicama NDH, A koje obuhvataju i delove Srbije.

Poštanska marka na oficijalnom sajtu Pošte Severne Makedonije:

Ovakav potez Pošte naišao je na silna negodovanja i osude Srba, kao i dve najveće srpske organizacije u Makedoniji, Demokratske Partije Srba u Makedoniji Ivana Stoilkovića i Srpske Zajednice u Makedoniji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.