ON BI DA GRADI ZEMLJU BEZ SRBA Vučić prozreo pokvarene planove Đukanovića - brutalno mu odgovorio!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2021, 20:39

"ON BI DA GRADI ZEMLJU BEZ SRBA" Vučić prozreo pokvarene planove Đukanovića - brutalno mu odgovorio!

Predsednik Srbije je poslao direktnu poruku

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić trenutno se nalazi u zvaničnoj poseti Turskoj.

Predsednik se osvrnuo na napade iz regiona, rekavši da je njegov posao da se bavi Srbijom.

- Ja ne moram da pozivam Dodika pa da nam jedina tema budu Đukanović, Izetbegović ili Milanović. Kada ste dovoljno uspešni to ne morate da radite, i do prepuštam njima. Mi ćemo da nastavimo da radimo i da napredujemo, a oni neka rade >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << šta god žele - istakao je Vučić i dodao da ga Đukanović svaki dan napada.

- To što Đukanović kaže da ne želi sa mnom da razgovara je njegov problem, ja sa svima želim da razgovaram. On bi da gradi zemlju bez Srba. Smislili su trik da za popis naprave poseban odeljak nacionalnost, a posebna etnička grupa - rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.