OLUJA POČELA, vetar nosi sve pred sobom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Avg.2017, 18:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OLUJA POČELA, vetar nosi sve pred sobom! (FOTO)

Munje paraju nebo

Posle Lucifera, trećeg vrelog talasa u Srbiji koji je obeležio prvu polovinu avgusta, upravo stiže dugo najavljivano zahlađenje.

Očekuje se da će se temperatura tokom noći spustiti za neverovatnih deset stepeni, te da će u celoj Srbiji pasti 20 do 40 militara kiše po metru kvadratnom.

Vremenske nepogode su već najavljene širom centralne Srbije, a u selu Gornji Branetići kod Gornjeg Milanovca lopatama je razgrtan grad veličine >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zrna graška.

U glavnom gradu Srbije nebo se već spustilo, a kiša odnedavno pada. Vetar se provlači kroz otvore, ostavljajući za sobom nelagodu, dok jaka grmljavina pojačava taj osećaj.

Crkvena zvona odjekuju Beogradom da rasteraju grad, a građani, oprhvani nemirom, komentarišu kako izgleda "kao da će smak sveta".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.