OLUJA IZ KORENA IŠČUPALA DRVO: Haos u Čačku, obilna kiša nosila sve pred sobom

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Jul.2022, 19:00

OLUJA IZ KORENA IŠČUPALA DRVO: Haos u Čačku, obilna kiša nosila sve pred sobom

Jako olujno nevreme tokom popodnevnih sati protutnjalo je kroz Čačak. Obilna kiša praćena gradom nosila je sve što joj se našlo na putu.

- Nastao je haos kada je oluja iz korena iščupala stoletno drvo koje je provalilo ogradu i palo na put u jednoj od najprometnijih ulica koja vodi ka bolnici. Zbog toga je došlo do obustave saobraćaja u toj kolovoznoj traci. Samo pukom srećom nije bilo povređenih - kaže meštanin Čačka.

Zbog velike količine padavina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u selu Mrčajevci šahte nisu mogle da prime svu vodu i došlo je do potopa Ibarske magistrale koja prolazi kroz ovo mesto u Šumadiji.

- Izlila se ogromna količina vode, vozila nisu mogla normalno da saobraćaju. Slično je i sa drugim ulicama u Mrčajevcima, nakon kiše ostao je potop - kažu meštani.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Jako nevreme pogodilo Čačak: Izlila se ogromna količina vode

Izvor: B92, 30.Jul.2022

Jako olujno nevreme tokom popodnevnih sati protutnjalo je kroz Čačak.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.