OLIVEROVA UDOVICA TEK DANAS SVESNA ŠTA SE DESILO Otkrila zbog čega komšije nisu reagovale, jednu stvar ne može da prežali: Sve je uništeno…

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Avg.2023, 13:20

OLIVEROVA UDOVICA TEK DANAS SVESNA ŠTA SE DESILO Otkrila zbog čega komšije nisu reagovale, jednu stvar ne može da prežali: "Sve je uništeno…"

Popovićeva kaže da je sav nameštaj, kao i njena i sinovljeva garderoba u stanu totalno uništena i neupotrebljiva

Nakon što je u medijima kao bomba, osvanula vest da je državnoj sekretarki Mileni Popović izgoreo stan na Banovom Brdu, ona je otkrila kako teče istraga i kako se oseća nakon haosa koji je zatekla po dolasku sa puta na kom je bila sa sinom.

Podsetimo, Milena u stanu živi sa sinom, kojeg je dobila sa Oliverom Ivanovićem, liderom Građanske inicijative >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Sloboda, demokratija, pravda", koji je mučki ubijen 16. januara 2018. u Kosovskoj Mitrovici. On je pogođen sa pet metaka u grudi i podlegao je povredama u bolnici.

Na pitanje kako se oseća nakon jučerašnje drame, sekretarka je istakla da je loše, kao i to, da ju je tek danas sustiglo sve što se juče desilo.

- Tek sam se danas osvestila, juče je to bio šok... Bila sam ponovo do stana. Ne mogu ništa da promenim, kako je tako je. Istraga je u toku, danas sam bila u 29. novembra, dala sam izjavu i završila sam sve formalnosti. Sada samo čekamo da se istraga završi, kako bismo videli šta se zaista dogodilo - rekla je ona.

. Ona dodaje da je sve to manje važno, navodeći da joj je žalije zbog uspomena koje je godinama u tom stanu stvarala i imala.

- Ogromna je šteta, sve mora da se baci. Jedna soba je potpuno izgorela. Ja sam zbog oluje hermetički zatvorila sve prozore, tu nije bilo vazduha, i to je polako tinjalo, i samo od sebe se ugasilo... Krenulo je iz spavaće sobe. Da je bilo malo vazduha, izgoreo bi čitav sprat. Sam se ugušio od sebe - rekla je ona, te se dotakla komšija, koji joj nisu javili šta se dešavalo u zgradi:

- Pričala sam juče sa njima, rekli su da se osećala neka paljevina, i mislili su da nekom gori ručak. Tu nije bilo plamena, da bi se to videlo. Niko ništa do juče, dok ja nisam došla nije video, katastrofa je - navela je Popovićeva.

Govoreći o sinu i haosu koji je zatekao u porodičnom domu, Popovićeva kaže da je on sve teže podneo nego ona, međutim, svestan šta se dešava, iako izuzetno mali, dao je sve od sebe da uteši majku.

- Kad ne može nazad, napred mora... Bio je jako potrešen, bilo mu je najgore da se ja ne sekiram, tešio me je. Sve je to za njegovu glavicu previše. Mi odrasli sve možemo da kanališemo, a njima je teže. Šta da radim, takva mu je sudbina... Da neke stvari mogu da promenim da utičem, ja bih, ali na žalost, nemam tu mogućnost - rekla je Milena za portal Pink.rs.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.