OLAKŠALA HAKERIMA: Amber Rouz sama objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola!

Izvor: Kurir, 24.Sep.2014, 13:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OLAKŠALA HAKERIMA: Amber Rouz sama objavila fotografiju na kojoj je potpuno gola!

Amber je rešila da pokaže svoje bujne obline i pre nego što bezobrazni hakeri objave njene nage fotografije na internetu

Model Amber Rouz je još jedna od devojaka u nizu čije su se privatne fotografije našle na meti hakera. Međutim, ona je rešila da ih preduhitri.

Amber je rešila da pokaže svoje bujne obline i pre nego što bezobrazni hakeri objave njene nage fotografije na internetu.

Istina, nije da joj je pokazivanje tela strano, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << zašto ne biti korak ispred ljudi koji dobrano testriraju živce holivudskim lepoticama već nedeljama. Tako je Rouz na svom Instagram profilu objavila fotografiju koja je oduševila njene pratioce, a jasno je i zašto.

(Blic)

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.