OKRŠAJ NA PALAMA: Policajac ranio muškarca!

Izvor: Kurir, 09.Okt.2013, 11:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OKRŠAJ NA PALAMA: Policajac ranio muškarca!

Pucnjava se dogodila u noći između utorka i srede u kafani "Milano" gde se policajac prvo posvađao, a onda i pucao iz pištolja u muškarca

ISTOČNO SARAJEVO - Policajac M.J. pucao je iz pištolja posle kraće svađe i rvanja sa I.M. na Palama.

Povređeni I.M. je prevezen u Klinički centar Kasindo i nalazi se van životne opasnosti. Policajac, koji nije bio na dužnosti, uhapšen je nakon što se sam prijavio u policijsku >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << stanicu.

Pucnjava se dogodila u noći između utorka i srede oko 1 čas u ugostiteljskom objektu "Milano" na Palama, a uhapšeni se policiji prijavio oko 1.30 časova. O ovom događaju obavešten je dežurni tužilac.

Uhapšeni policajac će, uz izvještaj o počinjenom krivičnom delu izazivanje opšte opasnosti, biti predat nadležnom tužilaštvu na dalji rad i postupanje.

Načelnik Centra će u toku dana preduzeti mere i radnje iz svoje nadležnosti i doneti odluku o suspendovanju policajca do okončanja krivičnog i disciplinskog postupka.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.