OKONČANA DRAMATIČNA POTRAGA! Nakon 14 sati agonije u slupanom vozilu pronađena nestala beba!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jul.2023, 22:46

OKONČANA DRAMATIČNA POTRAGA! Nakon 14 sati agonije u slupanom vozilu pronađena nestala beba!

Iako je porodica strahovala da je devojčica oteta, ispostavilo se da je došlo do greške i da otac verovatno nije povukao ručnu ili su se kočnice pokvarile.

Nakon dramatične potrage, pronađena je devetomesečna beba iz Alabame, koja je nestala nakon što je automobil u kojem je bila nestao bez traga.

Iako se sumnjalo da je kidnapovana, ispostavilo se da se radilo o nesrećnom slučaju.

Harlou Frimen je nestala nakon što je ostavljena na zadnjem >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sedištu tatinog vozila Leksus SUV, dok je on na brzinu uleteo u kuću svog prijatelja.

Kada se vratio napolje u ponedeljak, 10. jula oko 18.50 sati, automobil sa devojčicom je nestao.

Pokrenuta je dramatična potraga za devojčicom, a sumnjalo se da je lopov iskoristio priliku i ukrao vozilo dok je devojčica bila na zadnjem sedištu.

Upaljen je Amber alert u 21.40 prošle noći, a porodica i prijatelji okupili su se čekajući vesti o nestaloj devojčici.

Njena majka Betani Smit objavila je apel na Fejsbuku, moleći one koji su je možda oteli da je vrate kući.

Posle 14 sati, devojčica je pronađena na zadnjem sedištu vozila, prenosi Mirror, a nije se radilo ni o lopovu niti otmici.

Policija veruje da su se kočnice možda pokvarile ili da je otac zaboravio da povuče ručnu, ili je možda neko došao i odvezao se sa njom.

Tek tokom četvrte pretrage područja, uz pomoć policajaca i helikoptera, vozilo je primećeno u šipražju preko puta ulice.

Devojčica je odvedena u bolnicu, gde je rečeno da je dehidrirala ali da je u dobrom stanju. Nakon toga je vraćena porodici, a mnogi se pitaju kako policija tri puta nije uspela da vidi vozilo.

Tokom incidenta jedna od prozora se slomio, pa je devojčica imala ventilaciju unutra tokom noći.

Istraga je u toku, a policija ne veruje da je vozilo ukradeno jer je Harlou pronađena u svom sedištu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.