OKONČANA DRAMA U PANČEVU! Žena odustala od namere da se ubije, komšije prestravio JEDAN DETALJ (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jun.2020, 21:42

OKONČANA DRAMA U PANČEVU! Žena odustala od namere da se ubije, komšije prestravio JEDAN DETALJ (VIDEO)

Drama u trajanju od skoro tri sata odvijala se u Savskoj 4 u naselju Sodara.

Žena od oko 40 godina pretila je da će da skoči sa četvrtog sprata zgrade u Pančevu, ali su je pregovarači ubedili da odustane od te namere.

Ona je od 18 sati pretila da će da izvrši samoubistvo skokom sa terase.

Ona se tokom prvih sat vremena drame dva puta pojavila na terasi dok je s nekim razgovarala telefonom.

Pre dolaska policije, ženu su videli kako viče >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa terase i kako je prebacila nogu pre ograde.

Veliki broj pripadnika policije našao se ispred zgrade, kao i Hitna pomoć, kao i vatrogasci koji su raširili vazdušni jastuk.

Na lice mesta je došao i pregovarački tim, koji uspeo da u nameri da ubedi ženu da skoči, pa se drama završila oko 20.45, posle čega su i policija i vatrogasci i Hitna pomoć napustili to mesto.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.