OHRABRUJUĆE! Odlični rezultati u Beogradu, prestonica će uskoro imati više od POLA MILIONA vakcinisanih!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Maj.2021, 08:15

OHRABRUJUĆE! Odlični rezultati u Beogradu, prestonica će uskoro imati više od POLA MILIONA vakcinisanih!

Beograd i dalje lider u imunizaciji stanovništva u Srbiji.

Zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić izjavio je danas da je u Beogradu do sada vakcinisano 45 odsto građana i da će glavni grad za dan ili dva imati pola miliona revakcinisanih građana.

Vesić je istakao da Beograd zato ne može da deli sudbinu gradova koji imaju samo 10 odsto vakcinisanih i ponovio da protivepidemiološke mere treba određivati regionalno.

Govoreći o popuštanju epidemioloških >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mera, zamenik gradonačelnika je ukazao da država može da živi samo ako ekonomija radi, jer je to važno zbog radnih mesta a i zato što državi treba novac za vakcine i medicinsku opremu.

Vesić je rekao da će Grad insistirati na tome da budu usvojeni protokoli koji su upućeni Vladi, a tiču se toga kada će biti moguće organizovati svadbe, manje skupove, seminare, koncerte.

On smatra da bi od juna morala biti moguća organizacija svadbi i matura.

Vesić je podržao podsticaje koji se daju građanima za vakcinaciju i ukazao da Srbija nije jedina zemlja koja to čini.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.