OGROMNE GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Najveće zadržavanje na Batrovcima

Izvor: Telegraf.rs, 02.Avg.2016, 19:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGROMNE GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA: Najveće zadržavanje na Batrovcima

U Srbiji je danas saobraćaj i dalje pojačanog intenziteta, kako na putevima tako i na graničnim prelazima i naplatnim rampama, saopštio je Auto-moto savez Srbije.

Najveća zadržavanja se beleže na graničnom prelazu Batrovci, gde se čeka 90 minuta na ulazu i 60 minuta na izlazu iz zemlje, navodi se u saopštenju.

Na ulazu iz pravca Crne Gore, na GP Jabuka čeka se oko sat vremena, dok se iz pravca Makedonije, na GP Preševo putnička vozila zadržavaju oko 45 minuta. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<

Na GP Horgoš i na ulazu i na izlazu iz zemlje zadržavanja su oko sat vremena.

Kako meterolozi u popodnevnim časovima i za danas najvaljuju padavine, AMS S podseća vozače da jaki pljuskovi smanjuju preglednost, a voda koja popunjava sve neravnine i druga oštećenja predstavlja dodatnu opasnost u vožnji.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Saobraćaj pojačanog intenziteta, na granicama gužva

Izvor: B92, 02.Avg.2016

Beograd -- U Srbiji je saobraćaj i dalje pojačanog intenziteta, kako na putevima tako i na graničnim prelazima i naplatnim rampama, saopštio je AMSS...Najveća zadržavanja se beleže na graničnom prelazu Batrovci, gde se čeka 90 minuta na ulazu i 60 minuta na izlazu iz zemlje, navodi se u saopštenju...Na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.