OGROMAN USPEH: ComNet umrezio sve televizije!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2018, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGROMAN USPEH: "ComNet" umrezio sve televizije!

Na sednici Skupštine Udruženja elektronskih medija "ComNet", održanoj danas u Beogradu u prisustvu preko pedeset televizijskih kuća, postojeća vojvođanska "ComNet" mreža proširena je na teritoriju cele Srbije uz veliki broj novoprimljenih članica

Uz novu regionalnu organizacionu strukturu, na Skupštini je jednoglasno razrešen stari i izabran novi Upravi odbor Udruženja.

Za predsednicu Upravnog odbora izabrana je Emilija Marić, direktorka i glavna i odgovorna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << urednica Novosadske televizije, dok je za njenog zamenika izabran Vladan Stefanović, direktor televizije "Subotica".

"Izuzetno nam je zadovoljstvo što je mreža lokalnih televizijskih stanica sa teritorije Vojvodine prerasla u Udruženje koje obuhvata lokalne i regionalne medije iz cele Srbije, a posebno nam je drago što su nam se pridružile i kolege iz južne srpske pokrajine Кosova i Metohije. Zadovoljstvo nam je da je preko pedeset televizijskih stanica prepoznalo značaj umrežavanja i zajedničkog delovanja, jer cilj ovog Udruženja i jeste da zajednički radimo i pravovremeno informišemo  sve građanke i građane kako o lokalnim, tako i o temama od državnog interesa", izjavila je novoizabrana predsednica Emilija Marić, zahvalivši se i poželevši srećan i uspešan rad svim televizijskim stanicama iz cele Srbije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Predsednica Upravnog odbora COMNETA Emilija Marić

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Dec.2018, 00:20

Na sednici Skupštine Udruženja elektronskih medija COMNET, vojvođanska mreža proširena je na teritoriju čitave Srbije, uz veliki broj novoprimljenih članica. Izabrano je i novo rukovodstvo COMNETA. Predsednica Upravnog odbora je Emilija Marić, direktorka Novosadske televizije, a njen zamenik...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.