OGORČENA MAJKA ZBOG POSTUPAKA PREDSEDNIKA SKUPŠTINE PARAĆIN! Ono što je doživela moja ćerka Snežana, ne želim da se ikome dogodi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2019, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGORČENA MAJKA ZBOG POSTUPAKA PREDSEDNIKA SKUPŠTINE PARAĆIN! Ono što je doživela moja ćerka Snežana, ne želim da se ikome dogodi!

Javilo se više žena koje su optužile Dragana Mitića za seksualno uznemiravanje.

Posle objavljivanja komentara sa Fejsbuka gde je Snežana V. objavila post u kojem tvrdi da ju je Dragan Mitić, zvani Talamba, predsednik Skupštine Paraćina, ucenjivao, tražeći od nje da stupe u intimne odnose, isplivao je i post njene majke Gordane koja je rekla da ono što je doživela njena ćerka ne bi poželela nikom da se dogodi.

Gordana S. iz Paraćina potrvrdila je navode >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Snežane.

- Baš tako je, ono što je doživela moja ćerka Snežana ne bi želela da se nikom dogodi, sve je zataškano, jel ima moćnika u gradu kome se pomaže da se zataška sve i prećuti - napisala je ova žena.

Podsećamo, da su mediji objavili komentare sa društvenih mreža da Mitić, navodno, i zapošljava žene na određeno vreme – kako bi zaposlene produžetak ugovora mogle da "kupe" intimnim odnosima.

Zbog ovih navoda pozvali smo i Dragana Mitića, kako bi prokomentarisao ove navode i teške optužbe protiv njega.

- Ne znam, nisam video ni čuo ništa od toga, i naravno da to nije istina - rekao je Mitić poznatiji kao Talamba.

O Draganu Mitiću zvanom Talamba, predsedniku opštinskog parlamenta u Paraćinu već godinama se priča kako na najgori mogući način zloupotrebljava poziciju i moć koju ima na lokalnom nivou. Jedan od prvih medija koji je obelodanio ovu aferu jeste portal "Embargo", izveštavajući o tome još početkom prošle godine. Kako je tada naveo ovaj portal, politička opcija na čijem čelu je upravo Talamba rukovodi ustanovama, pojedinim školama, u kojima su uglavnom zaposlene žene, pogotovo mlađe, i to na određeno vreme.

Izvori kažu da su brojni svedoci koji mogu posvedočiti da postoje žene koje su navodno doživljavale neprijatna iskustva, a upravo o tome povela se i diskusija na Fejsbuku i to još 2016. godine, na dan parlamentarnih izbora, 24. aprila.

Tada su stanovnice Paraćina, ispod jednog posta na ovoj društvenoj mreži, izrazile nadu da će im taj dan doneti promenu i da će Mitić napokon napustiti fotelju. One su se oglasile reagujući na neprijatno iskustvo koje je navodno doživela Snežana V, vaspitačica u Paraćinu, a kojem je kumovao upravo Talamba.

Iz njenog posta saznajemo da je navodno bila ucenjivana za radno mesto, da joj je za uzvrat traženo da stupi u seksualne odnose sa Talambom i da je diskriminisana. Kako je dodala, sve gadosti su uspešno zataškavane.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.