OGNJEN BEZ DLAKE NA JEZIKU Zene su danas ravnopravne sa muskarcima u seksu broju partnera i u poslu

Izvor: medio.rs, 09.Apr.2016, 18:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

OGNJEN BEZ DLAKE NA JEZIKU Zene su danas ravnopravne sa muskarcima u seksu broju partnera i u poslu

Ognjen Amidžić smatra da su žene danas postale ravnopravne sa muškarcima skoro na svim poljima.

Voditelj je tokom gostovanja u jednoj emsiji pričao na temu muško ženskih odnosa, romantike i nežnosti koja se izgubila u modernom vremenu.

"Svega ovoga ne bi bilo da ženska emanciapcija nije došla na ovaj nivo dokle su žene danas došle. Mislim, čestitam vam, ali mislim da se to pomešalo. I u seksu i u broju partnera i u poslu", rekao je Ognjen. Voditelj kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << da je danas sve mnogo drugačije. Nekada se više pažnje posvećivalo nežnosti i romantici, koja je danas sve manje prisutna.

Što se tiče seksa, Ognjen smatra da se on ne može naučiti, kako kaže sa tim se rodiš, il ga imaš ili nemaš.

"Seks ne možeš da naučiš, to ili imaš u sebi ili nemaš. Sa tim se rodiš i to je to. Ne može ti sad pročitaš u novinama i kao znaš", tvrdi Amidžić.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.