OGLASIO SE ZAMENIK GRADONAČELNIKA NICE: Dve osobe su obezglavljene u napadu, realnost je još gora (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Okt.2020, 19:11

OGLASIO SE ZAMENIK GRADONAČELNIKA NICE: Dve osobe su obezglavljene u napadu, realnost je još gora (VIDEO)

U terorističkom napadu koji se dogodio u Nici u crkvi Notr Dam obezgavljene su dve od tri žrtve, rekao je zamenik gradonačlenik Nice Entoni Bore za RT France.

Prema informacijama koje su dosad objavljivane, u napadu su ubijene tri osobe, a jedna žena je obezglavljena.

Međutim, zamenik gradonačelnika potvrdio je u razgovoru telefonom za RT da je realnost još gora. Ove informacije nije potvrdila policija.

- Azilant je obezglavio ženu, a onda i muškarca >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koji je radio u crkvi - rekao je on.

Dodao je da je treća osoba uspela da pobegne napolje (francuski mediji pišu da je reč o ženi), ali da su njene povrede bile previše ozbiljne i da je preminula kasnije.

Zvaničnik je naveo da su ubijeni žrtve "islamskog varvastva" s obzirom na to da je napadač nekoliko puta uzviknuo "Alahu Akbar".

Napadač, koji još nije imenovan, je povređen i policija ga je uhapsila.

Knifeman beheaded two victims in church terrorist attack - #Nice first deputy mayor Anthony Borré https://t.co/whFiM8glNg

VIDEO: Police enter Notre Dame church to apprehend attacker pic.twitter.com/lyZbfbeN7j

— RT (@RT_com) October 29, 2020

- Živ je, ali teško povređen - navodi se.

Da podsetimo, Francuska, ali i ceo svet su u šoku nakon napada koji se dogodio u Nici. Napadač sa nožem uleteo je u verski objekat i urlajući "Alahu akbar" ubio je tri osobe, a nekoliko je povređeno.

Ubrzo posle užasa u Nici desio još jedan teroristički napad. Naime, nakon dva sata jedan napadač je vikao "Alahu akbar" i napao grupu policajaca koji su ga upucali i ubili.

Takođe, za sada nepoznati muškarac izbo je danas radnika obezbeđenja u francuskom konzulata u Saudijskoj Arabiji. Policija u Džedi uhapsila je napadača, a povređeni je smešten u bolnicu i ne nalazi se u životnoj opasnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.