OGLASIO SE VUČIĆ! Uputio poruku svim članovima Kriznog štaba na čelu sa dr Konom (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Dec.2020, 23:39

OGLASIO SE VUČIĆ! Uputio poruku svim članovima Kriznog štaba na čelu sa dr Konom (FOTO)

Oglasio se Vučić povodom napada na rad Kriznog štaba u Srbiji.

Nakon svakodnevnih napada na rad i članova Kriznog štaba za vanredne situacije izazvane epidemijom korona virusa u Srbiji, oglasio se i predsednik Srbije Aleksandar Vučić i uputio javno izvinjenje svim članovima.

Naime, i pored svih napora i truda koji ulažu svi članovi Kriznog štaba od početka epidemije, svi lekari države Srbije, kao i Vlada Srbije donošenjem svih mera kako bi zaštitili građane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od opake pošasti i spasili što više života naših građana, vodeći računa da ne dođe do ugrožavanja bilo koje sfere poslovanja i pružajući narodu priliku da živi normalnim životom, koliko je to u ovom trenutku moguće, nekima ni to nije dovoljno pa nastavljaju da upućuju negativne komentare na rad članova Kriznog štaba i povezuju ih sa predsednikom Vučićem i njegovom strankom.

Ovim povodom oglasio se i predsednik Srbije na svom Instagram profilu i uputio javno izvinjenje svim članovima Kriznog štaba zbog ovakvih negativnih komentara.

A post shared by Александар Вучић (@avucic)

- Izvinjavam se dr Konu i Kriznom štabu zbog napada koji dolaze i iz stranke koju vodim. Izvinjavam im se, jer to ničim nisu zaslužili. Nažalost, u Srbiji se najmanje ceni odgovornost, a da pobedimo politikanstvo i neozbiljnost, biće nam potrebno još mnogo vremena - napisao je predsednik Srbije na svom Instagram profilu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.