OGLASIO SE RIK O SKANDALU KOJI JE NAPRAVIO SRĐAN NOGO: Evo šta se dešava na biračkom mestu gde je razbio glasačku kutiju (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Jan.2022, 18:55

OGLASIO SE RIK O SKANDALU KOJI JE NAPRAVIO SRĐAN NOGO: Evo šta se dešava na biračkom mestu gde je razbio glasačku kutiju (VIDEO)

Prokomentarisali skandal koji je napravio Srđan Nogo

Republička izborna komisija na konferenciji na kojoj su saopštili izlaznost na referendumu do 16 časova, osvrnula se i na incident koji je izazvao Srđan Nogo, bivši funkcioner pokreta Dveri, kada je razbio kutiju nakon glasanja.

- Radi se o biračkom mestu 35, na opštini Savski venac u Beogradu. Dobili smo informaciju da je jedan glasač oštetio izborni materijal i da je došlo do prekida glasanja. Glasanje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << će se nastaviti nakon sticanja uslova za nastavak glasanja. Ukoliko je prekid trajao više od jednog časa nastaviće se za onoliko koliko je trajao prekid.

Nogo je nakon ovog incidenta priveden i u roku od 48 časova biće saslušan u Tužilaštvu, a kako je izgledalo razbijanje kutije pogledajte na priuloženom snimku:

🤣🤣🤣🤣🤣🤣 pic.twitter.com/9XEQJfUKm4

— Igor Čobanović (@DaZivimSan) January 16, 2022

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.