OGLASIO SE PREDSEDNIK OPŠTINE VUČITRN Tamara je PUŠTENA nakon TROČASOVNOG ZADRŽAVANJA u policiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Apr.2021, 19:10

OGLASIO SE PREDSEDNIK OPŠTINE VUČITRN "Tamara je PUŠTENA nakon TROČASOVNOG ZADRŽAVANJA u policiji"

Poznata voditeljka RTS-a danas je na KiM doživela neprijatnost tokom snimanja svoje emisije "Sa Tamarom u akciji".

Tamara Grujić, novinarka serijala "Sa Tamarom u akciji", prvobitno je demantovala natpise da je danas privedena na teritoriji Kosova i Metohije, da bi potom ipak priznala da je njena ekipa tamo doživela neprijatnost. Ovim povodom oglasio se i predsednik privremenog organa opštine Vučitrn, Milan Kostić, te potvrdio da je Tamara tri sata provela u policiji. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Kostić kaže da se Grujićeva sa ekipom vratila u Prilužje i nastavila sa snimanjem priloga o socijalno ugroženim srpskim prodicama na Kosovu i Metohiji.

- Tamara je puštena nakon intervencije direktora Kacelarije Vlade Srbije za Kosovo i Metohiju Petra Petkovića - rekao je Kostić za "Srnu".

On je naveo da je Grujićeva sa ekipom privedena u Policijsku stanicu u Vučitrnu oko 11 časova.

- Priveli su ih tokom snimanja Vojinovića mosta po kojem je Vučitrn poznat - rekao je Kostić.

U inicijalnoj vesti se navodilo da Tamaru i članove njenog tima policija već nekoliko sati drži u stanici, iako nisu počinili nikakvo krivično delo već su snimali nekoliko javnih lokacija za  potrebe emisije. To je navedeno u saopštenju direktora Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petra Petkovića.

Tamara je za Tanjug izjavila da je nju i njenu ekipu greškom privela Kosovska policija i istakla da je sada sve u redu i da mogu da nastave sa snimanjem emisije.

- Imali smo manju neprijatnost, ali je važno da je sada sve u redu i da možemo da nastavimo da snimamo naše emisije - rekla je Grujićeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.