OGLASIO SE OTAC UBICE KOJI JE LIŠIO SVOJU TROJICU SINOVA: Upravo je pukao, krio je mnogo stvari od mene

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jun.2023, 07:39

OGLASIO SE OTAC UBICE KOJI JE LIŠIO SVOJU TROJICU SINOVA: "Upravo je pukao, krio je mnogo stvari od mene"

On je rekao da ne želi dalje da elaborira i počeo je da plače.

Čed Dorman, 32-godišnji otac iz Monro Taunšipa u Ohaju, uhapšen u četvrtak nakon što je ubio svoja tri sina (3, 4 i 7), "upravo pukao", rekao je njegov otac za "The Post" u subotu.

Kit Dorman (59), koji sada živi u Port Ričiju na Floridi, sa svojom suprugom Glorijom (58), rekao je da oboje "još pokušavaju da shvate" kako je Čed mogao da ubije svoju decu, ali je i dodao - "nemamo odgovora". >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Upravo je pukao - rekao je stariji Dorman za "The Post".

"Nešto se dešavalo u njegovom životu sa čime više nije mogao da se nosi. Ne mogu da pričam sa njim, ne daju mi da razgovaram s njim, tako da nemam odgovore. Verovatno je krio mnogo stvari od mene."

Uznemirujući snimak sa policijske kamere pokazuje trenutak kada su policajci naišli na Čeda kako mirno sedi pored svoje puške u četvrtak popodne nakon što je upucao svoja tri sina.

Dečaci su imali 3, 4 i 7 godina.

- Pokaži mi ruke! - vikao je policajac dok je išao kroz travnato dvorište ka kući u okrugu Klermont  u kojoj je 32-godišnjak ubio svoja tri dečaka.

"Ustani i idi do mene!", nastavio je policijac.

Ali Dorman je ostao mirno da sedi na stepeništu svoje kuće, vidi se na snimku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.