OGLASIO SE MUP POSLE HAPŠENJA UBICE: Potraga trajala skoro devet sati, usmrtio osmoro

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Maj.2023, 09:03

OGLASIO SE MUP POSLE HAPŠENJA UBICE: Potraga trajala skoro devet sati, usmrtio osmoro

Ministarstvo unutrašnjih poslova oglasilo se posle hapšenja osumnjičenog za masovno ubistvo kod Mladenovca.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nakon opsežne potrage uhapsili su U. B. (2002) u okolini Kragujevca. On se sumnjiči da je noćas vatrenim oružjem usmrtio osam osoba i ranio 14. Povređene osobe su zbrinute u bolnicama. Policija nastavlja dalji rad na rasvetljavanju svih činjenica i okolnosti ovog događaja.

Podsetimo, krvavi pir počeo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je sinoć oko 23 časa u selu Dubona kod Mladenovca, a u potragu za osumnjičenim bilo je uključeno više od 600 pripadnika policije, žandarmerije, specijalnih jedinica. U.B. su tražili i uz pomoć helikoptera, dronova, kao i pasa.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.