OGLASIO SE MUP O MASAKRU U BEOGRADSKOJ ŠKOLI: Učenik iz očevog pištolja pucao u učenike i obezbeđenje

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Maj.2023, 09:48

OGLASIO SE MUP O MASAKRU U BEOGRADSKOJ ŠKOLI: Učenik iz očevog pištolja pucao u učenike i obezbeđenje

Nezapamćeni masakr u osnovnoj šokli u Beogradu.

MUP je potvrdio da je uhapsio maloletnika koji je jutros pucao u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u kojoj ima i mrtvoh u ranjenih. Navode da  im je prijavljeno u 8.40 časova da je došlo do pucnjave.

- Policija je uputila sve raspoložive patrole, odmah izašla na teren i uhapsila osumnjičenog maloletnika, učenika sedmog razreda, koji je, kako se sumnja, iz očevog pištolja ispalio više hitaca u pravcu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << učenika i obezbeđenja ove škole - kažu u MUP i dodaju da je zbrinjavanje povređenih je u toku, kao i rad policije na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa ovim događajem.

Dečak (14)  je ubio čuvara. Povređeno je nekoliko učenika.

Kako se saznaje, učenik te škole, koji ide u sedmi razred, došao je u školu naoružan i počeo da puca, sve je trajalo oko pet minuta.

Na lice mesta upućene su tri ekipe Hitne pomoći.

Na terenu je veliki broj policije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pucnjava u osnovnoj školi na Vračaru: Devetoro stradalih, uhapšen otac učenika koji je pucao

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Maj.2023

Učenik sedmog razreda Osnovne škole "Vladislav Ribnikar" u Beogradu pucao je jutros iz pištolja na obezbeđenje, nastavnicu i učenike. MUP je potvrdio da je devetoro stradalih u pucnjavi. Osumnjičeni je uhapšen kao i njegov otac.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Na mestu pucnjave na Vračaru brojna vozila hitne pomoći i policije (FOTO)

Izvor: Danas, 03.Maj.2023

Kod osnovne škole Vladislav Ribnikar na Vračaru jutros oko 8 časova došlo je do pucnjave, kada je učenik sedmog razreda ispalio više hitaca na đake i obezbeđenje, a kako mediji prenose čuvar škole je podlegao povredama.

Nastavak na Danas...

Drugovi iz odeljenja učenika osumnjičenog za pucnjavu kažu da je bio tih i povučen

Izvor: Danas, 03.Maj.2023

Još uvek traje evakuacija dece iz Osnovne škole Vladislav Ribnikar u kojoj je jutros došlo do pucnjave, jer su pojedini nastavnici zaključavali decu u učionice kako bi ih zaštitili.

Nastavak na Danas...

Osmoro dece i radnik obezbeđenja ubijeni u pucnjavi u školi u Beogradu

Izvor: VOA, 03.Maj.2023

U pucnjavi koja se desila u osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu u sredu ujutru ubijeno je osmoro dece i radnik obezbeđenja, dok su šestoro dece i jedan nastavnik ranjeni i zbrinuti u Urgentnom centru, potvrđeno je u MUP-u za Glas Amerike. Kako je rečeno, učenik ove škole, K.K. rođen...

Nastavak na VOA...

Priveden ucenik koji je pucao u skoli na Vracaru; stradao cuvar, tesko ranjena nastavnica, ima vise povredjenih ucenika (FOTO, VIDEO)

Izvor: PrviPrviNaSkali.com, 03.Maj.2023

Pripadnicima Ministarstva unutrasnjih poslova u Beogradu prijavljeno je da je jutros u 8:40 casova u Osnovnoj skoli Vladislav Ribnikar na Vracaru doslo do pucnjave, saopstio je MUP. .Policija je uputila sve raspolozive patrole, odmah izasla na teren i uhapsila osumnjicenog maloletnika, ucenika sedmo..

Nastavak na PrviPrviNaSkali.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.