OGLASIO SE MUP: Novi detalji horora na Zvezdari

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Maj.2023, 14:04

OGLASIO SE MUP: Novi detalji horora na Zvezdari

Neprimereno ju je dodirivao po intimnim delovima tela, ne dozvoljavajući joj da izađe iz stana

Pripadnici policije iz stanice na Zvezdari uhapsili su muškarca (1961) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela protivpravno lišenje slobode i nedozvoljene polne radnje.

Sumnja se da je on sinoć ušao u jedan stan u Velikom Mokrom Lugu u kojem boravi sedamnaestogodišnja devojka, a potom je neprimereno dodirivao po intimnim delovima tela, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne dozvoljavajući joj da izađe iz stana.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.