OGLASIO SE MUP IZ ČAČKA Rotvajleri pobegli iz dvorišta pa su izujedali ženu i njenog psa - ovo je dalja procedura

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Apr.2023, 13:55

OGLASIO SE MUP IZ ČAČKA Rotvajleri pobegli iz dvorišta pa su izujedali ženu i njenog psa - ovo je dalja procedura

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Čačku, protiv osumnjičenog biće podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Čačku, po nalogu nadležnog tužilaštva, podneće krivičnu prijavu protiv sedamdesetogodišnjeg muškarca iz ovog grada, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo izazivanje opšte opasnosti.

On se sumnjiči da nije adekvatno obezbedio svoja dva psa, rase "rotvajler", >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koja su sinoć istrčala iz dvorišta njegove kuće, napali ženu koja je šetala psa i istog izujedali, usled čega je uginuo.

Takođe, na Gradskom šetalištu izujedali su još jednu ženu i njenog psa, kao i muškarca koji je pokušao da ih odbrani.

Kako su za medije ispričali očevici ovog događaja, na meti opasnih pasa našle su se dve žene.

- Prvo su napali jednu gospođu koja je šetala sa kučetom, a zatim i drugu koja je takođe bila sa svojim kućnim ljubimcem. Kada su videli šta se dešava građani koji su sedeli u kafiću pored, odmah su skočili da pomognu i uspeli su nekako da oteraju razjarane pse i tako od još ozbiljnijih povreda spasu sugrađanku i njenog kućnog ljubimca - ispričao je jedan od očevidaca.

Ženu su rotvajleri ujeli za obraz i ruku, dok su njenog maltezera ujeli za nogu. Gospođa je zbrinuta u Hitnoj pomoći, a pas odveden u veterinarsku stanicu.

- Uhvati me jeza, kad pomislim šta je sve moglo da se dogodi. Ne znamo da li su ti psi vlasnički ili ne i šta je sa njima sada. To mora odmah da se proveri i reši, da ne bi ne daj Bože, još nekog napali - dodaju očevici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krivična prijava protiv vlasnika pasa koji su izujedali prolaznike i njihove pse

Izvor: Radio 021, 21.Apr.2023

Čačanska policija saopštila je da će podneti krivičnu prijavu protiv muškarca (70) iz tog grada jer nije adekvatno obezbedio svoje pse koji su napali prolaznike i njihove pse.

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.