OGLASIO SE I IGOR JURIĆ: Ima važnu poruku povodom OTMICE I SMRTI VANJE GORČEVSKI

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Dec.2023, 10:18

OGLASIO SE I IGOR JURIĆ: Ima važnu poruku povodom OTMICE I SMRTI VANJE GORČEVSKI

Igor Jurić izjavio je sučešće porodici ubijene devojčice.

Povodom tragične vesti koja stiže iz Severne Makedonije, a u kojoj je saopšteno da je pronađeno telo nestale Vanje Gorčevske (14) za kojom je tragao ceo Balkan, oglasio se i Igor Jurić.

Osnivač fondacije "Tijana Jurić" i otac stradale devojčice, po kojoj fondacija i nosi ime, na svom twiter nalogu izjavio je saučešće porodici i poručio:

- Ovo se nije smelo dogoditi. Kada >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << su kriminalne otmice u pitanju, životni vek deteta je u proseku 4 sata nakon otmice. Zato je važna brza potraga. Neka se dobro zamisle i države u regionu oko unapređenja sistema potrage za nestalom decom. Saučešće porodici - napisao je Jurić.

https://t.co/Csl9AUUDYh Ovo se nije smelo dogoditi. Kada su kriminalne otmice u pitanju, životni vek deteta je u proseku 4 sata nakon otmice. Zato je važna brza potraga. Neka se dobro zamisle i države u regionu oko unapređenja sistema potrage za nestalom decom. Saučešće porodici.

— Igor Jurić (@lojzija) December 3, 2023

Podsetimo, utvrđeno je da je Vanja vozilom odvedena sa ulaza u stan, a iz datih podataka sa saslušanja je utvrđeno da je ubijena istog dana, odnosno 27.11.2023. godine, oko 10.00 časova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.