OGLASIO SE DR TIODOROVIĆ: Čeka nas vrlo teška nedelja zbog gužvi koje su se dogodile na Crni petak

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 10:11

OGLASIO SE DR TIODOROVIĆ: Čeka nas vrlo teška nedelja zbog gužvi koje su se dogodile na "Crni petak"

Tiodorović je rekao da tek posle 10. decembra možemo očekivati polako zaravnjenje krive.

Epidemiolog i član Kriznog štaba za suzbijanje korona virusa dr Branislav Tiodorović izjavio je da će epidemiološka situacija u Srbiji ove nedelje biti vrlo teška, jer će gužve koje su se dogodile na "crni petak" i na drugim okupljanjima za pet do sedam dana sigurno dati rezultat kroz broj pozitivnih i obolelih.

Tiodorović je rekao da tek posle 10. decembra možemo očekivati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << polako zaravnjenje krive, ali na visokom novou, a pad broja obolelih tek krajem decembra.

Tiodorović je istakao da to znači da bi svako od nas trebalo da se ponaša odgovorno, od pojedinca do svih institucija.

Podsetimo, pokrajinski sekretar za zdravstvo Zoran Gojković danas je rekao da nas u toku ove nedelje čeka pik trenutnog talasa, što znači da ćemo imati najveći broj obolelih do sada.

On je naveo da je za sve mere potrebno barem deset dana kako bi se video rezultat.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.